Backstigen 8

Backstigen 8

Slutpris

7 000 000 kr


Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Backstigen 8


Slutpris
7 000 000 kr

Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Stor enplansvilla på återvändsgata nära pendeln!

Stor och välskött enplansvilla, med potentiell uthyrningsdel, längst in på lugn återvändsgata i Gamla Kungsängen endast ett par minuter från pendeltågstationen!
Husets hjärta är i mitt tycke det fantastiska uterummet från 2009 med vattenburen golvvärme, braskamin, högt i tak och stora fönsterpartier i tre väderstreck mot den insynsskyddade tomten. Härifrån kan du dessutom få en fin glimt av Mälaren på vinterhalvåret medans du njuter av en härlig stund framför brasan.
Mycket välskött hus där flera värdefulla åtgärder har gjorts de senaste åren (2017 och framåt). T.ex. har kWh-förbrukningen halverats bl.a. genom nya radiatorer med tvårörssystem, stora delar av taket är bytt, ena badrummet har renoverats och grunden i huvudbyggnaden har sanerats och iordningställts med avfuktare etc. För fler åtgärder se bilagan till frågelistan på annonsen. Huset värms upp av en värmepump (luft/vatten) samt tre luft/luftvärmepumpar och är försett med mekanisk till- och frånluftsventilation med återvinning.
Villan om totalt hela 198 m² rymmer bl.a. ett stort hobbyrum som kan nyttjas på många sätt. Varför inte öppna upp mot groventrén, som ligger i anslutning till ena badrummet, och skapa en uthyrningslägenhet? Eller är det här pingisbordet ska stå? Eller är kanske den optimala idén att driva ditt företag härifrån? Möjligheterna är många och endast fantasin sätter gränser.
Den härliga trädgården ligger i ett lummigt och insynsskyddat läge med fruktträd, bärbuskar och vacker växtlighet. Intill garaget och den finmekaniska verkstaden finns en av flera uteplatser, varav denna under tak i västläge där man kan njuta av solen på sommarkvällarna. Den plana tomten är inhägnad med staket så hunden och barnen kan leka fritt.
Det är verkligen ett suveränt läge längst in på återvändsgata med bara några hundra meter till Kungsängen centrum med butiker, restauranger, systembolag, apotek och pendeltåg. Några minuter till så går du ner till Strandvägen med badmöjligheter och båtplatser. Tågen som går i kvartstrafik tar dig till Odenplan på ca 25 minuter. Kommunen i stort erbjuder vacker natur, högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana och äventyrsbad.
Välkommen att anmäla ditt intresse!


Boarea/biarea
187/11 kvm
Driftkostnad
40 885 kr/år
Tomtarea
906 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-11-24

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Backstigen såldes av oss 2021-11-24. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Backstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.