Ekhammarsvägen 64

Ekhammarsvägen 64

Slutpris

4 350 000 kr


Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Ekhammarsvägen 64


Slutpris
4 350 000 kr

Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Renoverat enplanshus mitt i kärnan av Kungsängen

Trevlig villa i ett plan om drygt 100 m² på populär gata i Kungsängen centrum! Huset har mycket snyggt och kvalitativt uppdaterats i sin helhet 2019/2020 invändigt med nytt kök, två nya badrum varav det ena med tvättdel, vatten- och avloppsstammar, alla ytskikt, eldragningar, Yale Doormanlås samt nytt påkostat vattenburet uppvärmningssystem etc. Utvändigt har huset målats om och vissa fönster har bytts ut. Det finns fyra ordentliga sovrum, där det ena lämpar sig även som tv-rum. Altan i väster och påbörjat väl tilltaget soldäck med fin utsikt ovanpå garagebyggnaden. På den stora västvända tomten om ca. 1 100 m² står en friggebod och garaget har påbörjat omvandling till ett gästhus, här är vatten och avlopp framdraget samt vattenburen golvvärme. Grusad uppfart som kan breddas om så önskas. Fiber finns i gatan, idag är 4G mast uppförd. 10 minuter gångväg till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, galoppbana, skridskobana, vacker natur och ridhus/stall m.m. Tillträde helt flexibelt. Besiktning och energideklaration är uppladdade - se pdf:er. Anmäl Er till visningen för mer information - välkommen!


Boarea
102 kvm
Driftkostnad
23 785 kr/år
Tomtarea
1 092 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-12-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.