Femstenavägen 11, 3 tr / Brunna Park / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

Ljusinsläpp från två håll och balkong i väst!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
61,4 kvm
Avgift
3 329 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-02-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2018-02-03. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISAS SÖNDAG 4/2. TITTA INNAN? RING MÄKLAREN.
Ny och underbar lägenhet med ljusinsläpp från två håll. Här kan du bli den första som flyttar in! Kök och vardagsrum i öppen planlösning med underbart fritt läge mot skogen i öst. Balkongen ligger fint mot gården och erbjuder kvällssol. Stilrent helkaklat badrum samt en välkomnande hall. Lägenheten erbjuder allt vad man kan önska sig. Förråd finns i huset källare, där finns även möjlighet att hyra en p-plats längre fram om så önskas.

Nytt område med gångavstånd till den nya handelsplatsen, vacker natur, idrottsplatsen och fina sjöar. Är intresset golf, båtar eller hästar? Toppen, då erbjuder kommunen flera alternativ för dina intressen. Nära påfart till E18 mot Stockholm eller Bålsta. Vill du ta tåget in till stan? Då erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm alt. Bålsta trafikerar. Välkommen till ett underbart nytt område och en kommun att trivas i.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration