Furuhällsvägen 4, entréplan / Centrum / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Sjöutsikt och toppenläge mitt i centrum!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
75,5 kvm
Avgift
5 434 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-01-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Furuhällsvägen såldes av oss 2018-01-05. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Furuhällsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns möjlighet att förvärva en lägenhet med ett toppenläge och sjöutsikt mitt i Kungsängen centrum! I smidiga entréplan och samtidigt på bra höjd ovan marknivå där bostaden vetter rakt mot Mälarens vatten. Ljust och fint kök, bra matplats med härlig utsikt, stort och fräscht helkaklat duschrum, ordentlig hall, inredd klädkammare/förråd, vardagsrum med stort fönsterparti och två väl tilltagna sovrum. Rymlig inglasad balkong med trätrall och under tak - första parkett mot Mälaren i syd/sydväst! En trappa ner från entréplanet ligger garaget för den bilburne. Stenkast till pendeltåg mot Stockholm City och Bålsta. Resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Kungsängen centrum erbjuder bl.a. diverse allmänservice, restauranger och butiker. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Gångavstånd till Mälaren med badplatser och båtklubb samt fina strövområden. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Ta chansen - sällan återkommande försäljning! Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 9 000 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration