Gånglåtsvägen 12

Gånglåtsvägen 12

Slutpris

4 010 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Gånglåtsvägen 12


Slutpris
4 010 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Smakfullt renoverat radhus i barnvänligt område!

Fantastiskt fint radhus med äganderätt i barnvänligt område där nästintill allt är omsorgsfullt renoverat mellan 2015 och 2018. Fördelarna är många. De fina ytskikten, den insynsskyddade baksidan (med spabad) mot allmänningen och det faktum att man kan ha ena bilen i garaget och den andra precis utanför huset, för att nämna några. Man kan välja och vraka mellan infallsvinklarna när man marknadsför den här pärlan, men det vore synd att inte nämna närheten till skolor, förskolor och lekparker.
Fiber finns indragen, fasaden på huset målade om 2018 då panelen på det rymliga förrådet byttes och 2015 fick huset nytt tak samt takkupoler och takfönster. Då monterades även en luftvärmepump för en lägre driftkostnad. Planlösningen på övervåningen har uppdaterats på ett optimalt sätt för att få större sovrum genom att ta lite yta från övre hallen – smart och yteffektivt.
Området är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats.
Besiktning och planritning är beställd och kommer inom kort. Anmälan krävs för visning.


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
32 478 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-24

Mäklarhuset Kungsängen

Denna radhus på Gånglåtsvägen såldes av oss 2021-03-24. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Gånglåtsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.