Hallonvägen 78,1 tr

Hallonvägen 78,1 tr

Slutpris

1 920 000 kr


Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Hallonvägen 78,1 tr


Slutpris
1 920 000 kr

Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Trevlig 3:a i populär HSB förening!

Varmt välkommen till en mycket trevlig väldisponerad 3:a i populära Tibble! Ett välvårdat kök i lantligt stil med matplast i anslutning. Trevligt vardagsrum med utgång till balkongen i öst. Stilfullt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare och en wc, 2 gedigna sovrum. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén, säkerhetsdörr från Daloc 2015. Ny elcentral med automatsäkringar 2018!
HSB Brf Tibble är den natursköna föreningen med närhet till allt som Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutik och bussförbindelser mot både Norrboda med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Stamrenovering via relining 2011-2013. Föreningen har en mycket stabil ekonomi med lån på ca 1 400kr. per m² (årsredovisning 2018). Tillträde enligt överenskommelse, Välkommen!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 423 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Hallonvägen såldes av oss 2019-10-01. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hallonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.