Klodalsvägen 23

Klodalsvägen 23


Kungsängen— Upplands-Bro

Klodalsvägen 23Kungsängen— Upplands-Bro

Smultronställe på heltid!

Välkommen till ett fantastiskt lugnt och naturskönt läge i skogen, bara 5 minuter från Kungsängens centrum! Här finns en fullt utrustad permanentbostad med ett rymligt kök, ett stort helkaklat badrum med golvvärme, och ett mysigt vardagsrum med en öppen spis. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och det finns även en inredd klädkammare. Förutom detta finns det ett extra sovrum som för närvarande används som förråd. Tak med solceller.

På tomten finns dessutom två gästhus med el indraget, perfekt för när du har besök. Du kommer att älska den privata trädgården som omges av ett staket och har en underbar uteplats under tak. Det här är verkligen ett smultronställe att bo permanent på!

I omgivningarna hittar du vackra åkerlandskap och den vackra Mälarkusten. Om du är intresserad av hästar finns det flera stall i närheten och det finns även en båtklubb bara några minuters bilresa bort. För att ta dig till centrum tar det bara några minuters promenad till närmaste busshållplats.

Det här är verkligen en perfekt plats för att koppla av och njuta av ditt permanenta fritidsliv!


Boarea/biarea
76/25 kvm
Driftkostnad
34 135 kr/år
Tomtarea
1 398 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Klodalsvägen såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Klodalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad