Klostervägen 40 / Gamla Kungsängen / Kungsängen / Upplands-Bro

Stor välskött villa i fina kvarter nära centrum!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
190 kvm
Driftkostnad
32 100 kr/år
Totalareal
1 042 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Klostervägen såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Klostervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När ett hus blir ett hem! Det är en härlig känsla som infinner sig när man närmar sig Klostervägen 40. Redan på håll förstår man att huset fått den kärlek och omvårdnad det förtjänar med sin nymålade fasad, prydliga uppfart samt välskötta och uppvuxna villaträdgård. Runt knuten finns den härligt stora terrassen med fiskdammen full med guldfiskar som ger en känsla av varmare breddgrader, speciellt med det perfekta söderläget! Här finns också ett isolerat gästhus i bra storlek vilken ger varierande möjligheter. Villan är lika fin invändig och rymlig med sina hela 190 m²! Här erbjuds ett mycket fint kök, ett fräscht helkaklat duschrum, en riktigt stilig tvättstuga med relaxavdelning och inte minst ett sprillans nytt helkaklat duschrum från 2019 (färdigställs i augusti - bild kommer senare)! Utbytta fönster, golvvärme i flera rum, nyare varmvattenberedare, skjutbara fönsterpartier, nyare luftvärmepump och genomgående trägolv. Garage i länga 25 meter bort med fjärrstyrd garageport. Granne med Kungsängen centrum som erbjuder diverse allmänservice, restauranger och butiker samt buss och pendeltåg. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Även nära till Mälaren med badplatser och båtklubbar samt fina strövområden. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen till Ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i gamla Kungsängen

Gamla Kungsängen med gångavstånd till centrum med livs, banker, apotek, system och restauranger m.m. samt bra kommunikationer in till Stockholm. Bad och båtklubb vid Mälaren.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.