Klostervägen 40

Klostervägen 40

Slutpris

5 200 000 kr


Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Klostervägen 40


Slutpris
5 200 000 kr

Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Stor välskött villa i fina kvarter nära centrum!

När ett hus blir ett hem! Det är en härlig känsla som infinner sig när man närmar sig Klostervägen 40. Redan på håll förstår man att huset fått den kärlek och omvårdnad det förtjänar med sin nymålade fasad, prydliga uppfart samt välskötta och uppvuxna villaträdgård. Runt knuten finns den härligt stora terrassen med fiskdammen full med guldfiskar som ger en känsla av varmare breddgrader, speciellt med det perfekta söderläget! Här finns också ett isolerat gästhus i bra storlek vilken ger varierande möjligheter. Villan är lika fin invändig och rymlig med sina hela 190 m²! Här erbjuds ett mycket fint kök, ett fräscht helkaklat duschrum, en riktigt stilig tvättstuga med relaxavdelning och inte minst ett sprillans nytt helkaklat duschrum från 2019 (färdigställs i augusti - bild kommer senare)! Utbytta fönster, golvvärme i flera rum, nyare varmvattenberedare, skjutbara fönsterpartier, nyare luftvärmepump och genomgående trägolv. Garage i länga 25 meter bort med fjärrstyrd garageport. Granne med Kungsängen centrum som erbjuder diverse allmänservice, restauranger och butiker samt buss och pendeltåg. Resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Även nära till Mälaren med badplatser och båtklubbar samt fina strövområden. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen till Ditt nya hem!


Boarea
190 kvm
Driftkostnad
32 100 kr/år
Tomtarea
1 042 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.