Kokillbacken 1, bv / Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro / Nyproduktion

85 m², 2,90 m i takhöjd och stor balkong!

Slutpris
2 990 000 kr
Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 847 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kokillbacken såldes av oss 2020-11-04. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kokillbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Näst sista 4an i föreningen, med närmare 3 meter i takhöjd och en stor balkong i väster. Den smakfullt byggda lägenheten inkluderar bl.a. ett kök från Ballingslöv, skåpinredning från Elfa och både tvättmaskin/torktumlare i ett av de helkaklade badrummen. Läget då? Intill pendeltågstationen i Kungsängen Centrum med bekvämligheter såsom butiker, restauranger, systembolag i omedelbar närhet. Några hundra meter bort finns även båtklubb och badplats. Föreningen erbjuder t.ex. tvättstuga, föreningslokal och inte minst en övernattningslägenhet! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.