Kungsvägen 6 D, -2 tr

Kungsvägen 6 D, -2 tr

Slutpris

2 900 000 kr


Svartviken— Kungsängen— Upplands-Bro

Kungsvägen 6 D, -2 tr


Slutpris
2 900 000 kr

Svartviken— Kungsängen— Upplands-Bro

Mycket fin 3:a om 91 m² med uterum och sjöutsikt!

Pass på! Mycket fin 3:a om hela 91 m² med ett vackert och ogenerat läge mot skogen! Underbar uteplats om ca. 18 m² med trätrall och staket samt ett härligt inglasat uterum om 16 m² uppfört 2019 i sydväst! Härifrån har man en fin vy mot Mälaren. Välplanerad lägenhet med två ordentliga sovrum som har fönster mot skogen. Rymlig hall och klädkammare. Helkaklat fräscht duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Det ljusa och moderna köket ligger placerat som hjärtat i bostaden. Till vänster finns den trevliga matplatsen och till höger vardagsrummet - allt i en öppen och social umgängesyta. Mälarens vatten ligger endast 200-250 meter bort och skymtar mellan träden från flertalet fönster samt uteplatsen/uterummet. Ett stort förråd om ca. 10 m² hör till lägenheten och ligger en trappa upp. Stabil och omtyckt förening med stark ekonomi och installerad bergvärme. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmän service, buss och pendeltåg med 15 minuters trafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Nära till bad- och båtplats i Mälaren samt fina strövområden på historisk mark. Detta är bostaden för Dig som uppskattar ett lugnt läge med skogen som granne och samtidigt kan sitta på pendeltåget till city 10 minuter senare på väg till arbetet eller nöjen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2017): ca. 8 600 kr.


Boarea
91 kvm
Avgift
5 124 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-09-27

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen.

Boka värdering
Anna Lordin, kontaktperson i Kungsängen

Anna Lordin

Kontaktperson

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.