Kungsvägen 6 D, -2 tr / Svartviken / Kungsängen / Upplands-Bro

Mycket fin 3:a om 91 m² med uterum och sjöutsikt!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
5 124 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Pass på! Mycket fin 3:a om hela 91 m² med ett vackert och ogenerat läge mot skogen! Underbar uteplats om ca. 18 m² med trätrall och staket samt ett härligt inglasat uterum om 16 m² uppfört 2019 i sydväst! Härifrån har man en fin vy mot Mälaren. Välplanerad lägenhet med två ordentliga sovrum som har fönster mot skogen. Rymlig hall och klädkammare. Helkaklat fräscht duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Det ljusa och moderna köket ligger placerat som hjärtat i bostaden. Till vänster finns den trevliga matplatsen och till höger vardagsrummet - allt i en öppen och social umgängesyta. Mälarens vatten ligger endast 200-250 meter bort och skymtar mellan träden från flertalet fönster samt uteplatsen/uterummet. Ett stort förråd om ca. 10 m² hör till lägenheten och ligger en trappa upp. Stabil och omtyckt förening med stark ekonomi och installerad bergvärme. 10 minuters promenad till centrum med diverse restauranger, affärer, allmän service, buss och pendeltåg med 15 minuters trafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Nära till bad- och båtplats i Mälaren samt fina strövområden på historisk mark. Detta är bostaden för Dig som uppskattar ett lugnt läge med skogen som granne och samtidigt kan sitta på pendeltåget till city 10 minuter senare på väg till arbetet eller nöjen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2017): ca. 8 600 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Svartviken

Vackert område vid Mälaren. Gångavstånd till pendeltåg och bussar samt centrum med livs, restauranger, banker, apotek, system mm. 250 meter till skola och dagis. De flesta lägenheter i Svartviken har vacker sjöutsikt och stora terrasser mot Mälaren.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.