Lillsjöbacken 22

Lillsjöbacken 22

Slutpris

8 160 000 kr


Sylta— Kungsängen— Upplands-Bro

Lillsjöbacken 22


Slutpris
8 160 000 kr

Sylta— Kungsängen— Upplands-Bro

Fantastiskt vinkelhus på höjden i Sylta!

Högt upp på Syltas gräddhylla Lillsjöbacken ligger det här fantastiska Myresjöhus från år 2000. Framsidan består, förutom den stora uppfarten, av en härlig tomt i etage med både uteplats, gräsmatta, murar och stenläggningar och för den med pooldrömmar finns här mycket goda möjligheter. Tack vare det höga läget kan man låta blicken vila mot de vidsträckta ängarna på Lennartsnäs. Fornlämningarna i den naturskyddade skogen bakom huset gör att man kan försäkra sig om att det trevliga läget kommer att bestå. Oavsett om man har barn, hund eller bara gillar promenader är det en ynnest att bara kunna stega ut på äventyr från baksidans trädgård.
Det gediget byggda huset är enplansvilla i vinkel om hela 183 kvm, med ett suterrängplan som består av garage, stora förrådsutrymmen och en krypgrund som erbjuder bra förhållanden för en vinkällare. Genomgående högkvalitativa materialval, utomhusspa, bastu och uppdaterad maskinpark i kök och tvättstuga.
Mycket uppskattat område för barnfamiljen med promenadavstånd till Lillsjön, förskola och skola. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med service och pendeltåg som i kvartstrafik tar dig till Stockholm Odenplan på 25 minuter. Besiktigat och energideklarerat.
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
183/100 kvm
Driftkostnad
36 115 kr/år
Tomtarea
1 035 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-06-22

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Lillsjöbacken såldes av oss 2021-06-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Lillsjöbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.