Melofonstigen 4, 3 Tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Välplanerad 2,5:a med högt läge i huset!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 018 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Melofonstigen såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Melofonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds en välplanerad 2,5:a högt upp i huset på lugna Melofonstigen, lägenheten har genomgående nytt ekparkettgolv samt lättmöblerade rum som charmigt ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, fräscht duschrum med tvättmaskin, gediget sovrum samt ett extra tillbyggt rum som passar perfekt som barn rum, sovrum eller kontor. Inre reparationsfond om 17 225kr som köparen fritt får disponera för renovering. Balkong i sydöst med sol hela dagen.

Brf Repslagen är en mycket uppskattad förening med mycket inslag av natur. Stabil ekonomi och trevlig atmosfär. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum (cirka 10 min). Pendeltågstrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. För dig som gillar att befinna dig i naturen så finns Gröna dalen strax nedanför. Närhet till Brunna industri med flertalet arbetsplatser och padelcenter med gym.
Snabbt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Brunna

Brunna är ett mycket uppskattat område för barnfamiljen. Gång- och cykelvägar samt naturen runt knuten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.