Norrbodavägen 17

Norrbodavägen 17

Slutpris

1 550 000 kr


Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Norrbodavägen 17


Slutpris
1 550 000 kr

Norrboda— Kungsängen— Upplands-Bro

Stilren tvåa högst upp i huset!

Högst upp i huset hittar vi en otroligt fin bostad med smakfulla materialval och fri från insyn. Ni kliver in i en rymlig hall som erbjuder gott om förvaring. Under era fötter har ni ett snyggt ljust golv som är genomgående i hela lägenheten. Från hallen når ni badrum, kök och vardagsrum. Badrummet är helkaklat och går i ljusa neutrala toner. Här finns allt ni behöver i ett badrum samt golvvärme och ett vädringsfönster. Vägg i vägg med badrummet ligger bostadens mysiga sovrum. Här klär en mörk färg väggarna och det blir lätt att sova gott efter en lång dag. Sovrummet ligger strategiskt ut mot det lugna villaområdet och i norrläge, här blir det aldrig för varmt om nätterna. En hel vägg med garderober ger er också gott om förvaring för alla era kläder.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har fönster åt två håll som bidrar med gott ljusinsläpp. I vardagsrummet finner ni en given plats för soffa och tv, här finns även plats för ytterligare möblemang om så önskas. Från vardagsrummet når ni bostadens mysiga balkong som ligger i ett bra solläge. Balkongen är väl tilltagen och rymmer lätt en loungegrupp. Till balkongen är även el framdraget så det blir lätt att ha en mysig belysning ute när höstmörkret kryper sig på.
Köket ligger åt samma håll som balkongen och går i ljusa toner. Här erbjuds gott om förvaring och ett stort skafferi. Önskas ännu mer avlastningsyta finns det plats för det också.

Till bostaden hör också ett separat förråd i förrådsbyggnaden utanför bostadshuset. Föreningen tillhandahåller också p-platser i området (separat kö). Mycket nära fina löp och promenadspår, Lillsjöbadet, buss samt Lidl, Coop och Biltema. Busshållplats finns några hundra meter bort och tar er lätt till Kungsängens centrum där ni tar pendeln till stan på 26 minuter!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 326 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-01-13

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Norrbodavägen såldes av oss 2023-01-13. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Norrbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.