Rankhusvägen 38N

Rankhusvägen 38N

Slutpris

4 200 000 kr


Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Rankhusvägen 38N


Slutpris
4 200 000 kr

Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Sällan återkommande chans!

Välkomna till ett parhus där uppvärmningen ingår i samfällighetsavgiften! Här är ett perfekt boende för den som vill bo i friköpt hus, men slippa dyra elräkningar! Bostaden värms upp med hjälp av en bergvärmepanna som samfälligheten ansvarar för.

När du kliver in i huset möts du av en ljus och rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Från hallen tar du dig vidare in i det stora vardagsrummet, som är perfekt för avkoppling eller umgänge med familj och vänner. Vardagsrummet har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och har utsikt över uteplatsen. Från vardagsrummet når ni också ett av bostadens sovrum. Via hallen har ni också access till ett av bostadens badrum som går i ljusa toner.

Köket ligger vägg i vägg med sovrummet och är utrustat med allt som efterfrågas i ett kök, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt, spishäll, inbygg mikro och ugn. Köket går i en lantlig stil och ger gott plats för ett matbord. En halvvägg skiljer av mellan hall och kök och bidrar till en öppen planlösning.

På övervåningen finns tre sovrum, alla i bra storlek. Här erbjuds också gott om förvaringsutrymmen i form av garderober och klädkamrar. På detta plan hittar ni också bostadens andra badrum.

Baksidan på huset erbjuder en stor stenlagd uteplats med altan under tak. Här finns alla möjligheter för lek och familjehäng under årets varma månader.
Utöver att vara ett väldigt bekvämt boende erbjuder fastigheten tillgång till två förråd, tvättstuga, P-plats (samfälligheten har planer på att installera ladd-stolpar) och en trevlig lekplats precis utanför dörren.
I närområdet finns flertalet förskolor och skolor inom gångavstånd, till centrum tar ni er snabbt tills fots och pendeln till stan tar ca 25 minuter. Vill ni bort från storstadens puls och ägna er åt fritidsaktiviteter har ni Kungsängens IP ett stenkast bort, Lillsjön inom promenadavstånd och hela kommunen kryllar av härliga skogar och glittrande sjöar.

Sammanfattningsvis är detta en utmärkt bostad för en familj som söker en rymlig, trevlig och bekväm bostad i en väldigt omtyckt del av Kungsängen!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
32 216 kr/år
Tomtarea
214 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-28

Mäklarhuset Kungsängen

Denna radhus på Rankhusvägen såldes av oss 2023-03-28. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rankhusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.