Ringvägen 14, 1 tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Chans att förvärva en bostad med stil!

Slutpris
2 095 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 189 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2017-12-19. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Du kanske tror att det är bilder från en inredningstidning men såhär fint finns det faktiskt möjlighet att bo! När du besöker lägenheten på Ringvägen 14, 1tr säger magkänslan: äntligen hemma! Lägenheten har ett modernt stilrent kök med vita skåpluckor och rostfria vitvaror, praktiskt barbord för en kaffe i farten. Matplatsen som ligger i liv med köket har gott om plats för middagar för 4-6 personer. Vardagsrummet har en öppen planlösning och är mycket ljus med utgång till en trevlig balkong med trall. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet kommer att stambytas och det beräknas vara klart mars 2018. Entréhallen har praktiska spegelgarderober med skjutdörrar som även den mest klädintresserade kommer få svårt att fylla, gott om förvaring! Endast en kort promenad till centrum med affärer, apotek och allt som kan behövas. Pendeltåg till city på 27 minuter. Natur, båtklubb och idrottsplats på gångavstånd. Vindsförråd och tvättstuga i huset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration