Ringvägen 16, bv / Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Nyrenoverad 2:a om 60,5 m² med uteplats i centrala Kungsängen!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
60,5 kvm
Avgift
4 245 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-07-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringvägen såldes av oss 2019-07-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 2:a om 60,5 m² med en fantastisk uteplats, belägen i centrala Kungsängen. Stilrent helkaklat duschrum från 2017 med golvvärme, spotlights, tvättmaskin samt torktumlare.Trevligt kök från 2017 med en öppen planlösning mot allrummet. Genomgående vackert parkettgolv. Uteplatsen ligger i väst med eftermiddags- och kvällssol, bra naturligt insynsskydd tack vare växtlighet.

Mycket populär och välskött förening. Rymligt förråd i anslutning till entréplan. Stenkast till butiker, allmänservice och restauranger samt pendeltåg mot både Stockholm och Bålsta, resan till Stockholm City tar ca 25 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd till Mälaren med badplatser och båtklubbar. Sällan återkommande försäljning! God möjlighet till parkeringsplats.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2017): ca. 6 000 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration