Tibble Torg 5, 3 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

Fint 55+ boende med dubbla balkonger!

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
6 788 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tibble Torg såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tibble Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en toppenförening för Dig som är 55+ (minst en ägare till lägenheten ska ha fyllt 55 år)! Bekvämt boende i ett lugnt och grönskande område intill ett kolonilottsområde. I föreningen finns bl.a. snickarbod, gym, bastu, boulebana och vävstuga. Mycket trevlig 3:a om 86 m² på våning 4 av 5 med dubbla balkonger, båda med fin utsikt! Trevligt vardagsrum, ljust kök, rejäla sovrum, ordentlig hall, klädkammare och ett fint duschrum. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Säkerhetsdörr är installerat. I direkt närhet finns bl.a. frisör, tandläkare, busshållplats och en Coop-butik. Föreningen anordnar pubkvällar, dart- och bouleträffar m.m. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Snabbt tillträde är möjligt. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.