Herserudsvägen 6, 5 tr

Herserudsvägen 6, 5 tr

Slutpris

4 200 000 kr


Herserud— Lidingö

Herserudsvägen 6, 5 tr


Slutpris
4 200 000 kr

Herserud— Lidingö

Gavellägenhet högst upp med stor takterrass!

Gavellägenhet högst upp med stor takterrass i en aktiv 55+ bostadsrättsförening !

- Balkong
- Gavellägenhet
- Våning 5/5
- 55+ förening
- Pool i föreningen
-I avgiften ingår städning Klubbhus med restaurang med prisvärd mat, festvåning, frisör, massage, gästrum, sällskapsrum samt gym.
-Klubbhus med resturang, festvåning, frisör, masage.
-Gästrum
-Sällskapsrum
-Gym

En av Brf Hiertagårdens bästa lägenheter finns nu till salu, två rum och kök på femte våningen med stor takterrass (ca 17 kvm) i fint solläge. Ljus och trevlig lägenhet i gaveln med ljus färgsättning, parkettgolv och fina fönsterpartier som släpper in ett rikligt ljusflöde. Lägenheten har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är modernt och har vita och grå skåpsluckor och är fullt utrustat, inklusive diskmaskin. Naturlig plats för större matbord intill köksdelen. Vardagsrummet rymmer med lätthet större soffgrupp och annat önskvärt möblemang. Via vardagsrummet kommer ni ut på balkongen och takterrassen som ger lägenheten en härlig förlängning. Terrassen går utmed lägenhetens ena sida och bjuder på solljus och fina vyer. Här kan ni njuta av utomhusliv från morgonkaffet till kvällsmiddagen. Terrassen kan med fördel rymma både loungedel, matplats samt odlingsdel för den som har gröna fingrar. Sovrummet ligger i lugnt avsides läge med plats för dubbelsäng och har utmärkt förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Utöver en ytterligare platsbyggd stor garderobsvägg i hallen, finns de en rymlig klädkammare för förvaring. Ett fräscht badrum med dusch och tvättpelare. Till lägenheten hör också ett källarförråd.

Brf Hiertagården är en äkta bostadsrättsförening som äger Norrbotten 7, markägande. Föreningen upplåter 76 bostadsrätter och har tre lokaler. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg-Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg. Juridisk person godkänns inte som medlem. Boendet är främst avsett för dem som är mellan 55 och 75 år vid inflyttningen. En aktiv förening som har många aktiviteter att erbjuda sina medlemmar. I klubbhuset som ligger på gården finns restaurang där middag serveras och en tjusig festvåning finns att boka vid högtider. I föreningen finns även en pool, gympasal med redskap och pingisbord, biljardbord, bibliotek med projektor för gemensamma filmkvällar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, städning (obligatorisk avgift), kabel-tv med basutbud samt bredband.

I centralt läge till både Stockholm och dess utbud men också till Lidingös närområde Torsvik och Lidingö centrum, ligger omtyckta Herserud. Området har en perfekt mix av både villor och lägenheter, grönområden, restauranger och oasen Millesgården. Härifrån går gång-och cykelbanor runt ön och nere vid Lilla Värtan finns promenadstråk längs med vattnet. På någon minut till fots kommer du till matbutikerna Coop och Lidl, konditoriet Gateau, Apoteket Viggen, frisörer samt vårdcentral och Folktandvården - allt inom praktiskt avstånd. Här finns också närhet till flertalet busslinjer som tar dig dit du vill. Från station Torsviks torg kommer du på bara några minuter till Ropsten och du kan sedan ta dig vidare med buss eller tunnelbana in till stan. Vill du hellre ta Lidingöbanan som går mellan Gåshaga och Ropsten, finns station Torsvik nerför backen mot vattnet. Direkt utanför Hiertagården finns station Stjärnvägen som trafikeras av buss 238 som snabbt tar dig till Lidingö centrum med torghandel, butiker samt bibliotek.

Välkommen på visning!


Boarea
66.6 kvm
Avgift
6 368 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-09-05

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Herserudsvägen såldes av oss 2022-09-05. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Herserudsvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.