Lillåkersvägen 42

Lillåkersvägen 42

Slutpris

2 710 000 kr


Högsätra— Lidingö

Lillåkersvägen 42


Slutpris
2 710 000 kr

Högsätra— Lidingö

Välplanerad 2:a med inglasad balkong i fritt läge!

Välplanerad och genomgående tvåa med härligt vardagsrum varifrån man når den inglasade balkongen med fri utsikt över grönområde och med bra solläge. Stora lättmöblerade rum och nytt kök med utrymme för matplats invid fönster. Badrum som helrenoverades vid stambytet 2020 och är utrustat med badkar, handfat, wc samt plats för tvättpelare. Här finns vidare vitt kakel på väggarna, klinker med underliggande golvvärme och infällda spotlights. Här bor du i Brf Kantarellen som är en solid förening och som sägs ha fått sitt namn av underbara kantarellbackar som låg just här.

Högsätra är en del av området Gångsätra som ligger i centralt läge på populära Lidingö, med närhet till det mesta. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat som är en riktig oas. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern fin plogad skridskobana. Restaurang Lidingö saluhall som ligger i närheten säljer delikatesser och är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor och skolor. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter.


Boarea
65 kvm
Avgift
2 842 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2021-05-07

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Lillåkersvägen såldes av oss 2021-05-07. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Lillåkersvägen.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.