Centralgatan 7F / Märsta - Centralt / Märsta / Sigtuna

Vindslägenhet i toppskick med hiss!

Slutpris
1 545 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
3 513 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Centralgatan såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Centralgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Centralgatan 7F - en fantastisk vindslägenhet med hiss!

Denna tvåa är något över det vanliga - upp till 3,5 meter i takhöjd med synliga takbjälkar och snedtak. Härligt ljusinsläpp via takfönster.

Lägenheten är genomgående i mycket bra skick. Köket totalrenoverades 2015 med stilrena släta luckor, vit bänksskiva, stora kakelplattor och rostfria vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I anslutning till entrén finns en uteplats som kan nyttjas med gott om plats för matplats eller loungemöbler.

Omtyckt bostadsrättsförening byggd 2003 med 20 lägenheter.

Parkeringsplats för bilen ingår och är bekvämt placerad strax framför huset, det finns även ett separat förråd samt ett sopprum med sortering.
Trevligt gemensamt grönområde med lekplats, bänkar och grillutrymme. Nära till skolor, Märsta station och centrum med all tänkbar service.

Gällande Coronaviruset: Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen för att minimera stora grupper eller hör av dig om du har önskemål om alternativa visningsmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta Centralt

Märsta - centralt boende och nära till allt!

Området

Som boende i centrala Märsta har man nära till allt även till naturområden. Här finns flerfamiljshus med bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Från Märsta centrum går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Märsta finns det flera förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.