Karlsborgsvägen 257 / Sundveda / Märsta / Sigtuna

Exklusiv enplansvilla med toppenläge och Attefallshus

Slutpris
3 950 000 kr
Boarea
98 kvm
Driftkostnad
41 796 kr/år
Totalareal
313 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Karlsborgsvägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Karlsborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Exklusiv enplansvilla med ett Attefallshus och mycket bra läge längst in på återvändsgata gränsande till grönområde med lekpark. Plan insynsskyddad trädgårdstomt med två uteplatser, varav en med tak, och ett mysigt spabad.

Välkomnande hall med klinker och bra förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar. Modernt kök med rostfria vitvaror, matplats med utgång till träaltan, ryggåstak och öppen planlösning mot vardagsrum med braskamin. Två nyrenoverade och helkaklade våtutrymmen samt ett praktiskt tvättutrymme med nya maskiner.

Huset har genomgående fina ytskikt, låga driftskostnader med vattenburen golvvärme samt braskamin från Contura som komplement samt god inre miljö med mekanisk ventilation.

Lugnt och populärt område med närhet till busshållplats, natur och flera skolor.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration