Karlsborgsvägen 127

Karlsborgsvägen 127

Slutpris

2 700 000 kr


Märsta - Sundveda— Märsta— Sigtuna

Karlsborgsvägen 127


Slutpris
2 700 000 kr

Märsta - Sundveda— Märsta— Sigtuna

Hörntomt med flera uteplatser

Ljust och fint hus i bostadsrättsform. Detta hus har en inredd vind och totalt tre sovrum och två bad-/duschrum. Bra läge på hörntomt med flera insynsskyddade uteplatser varav en under tak. Bred P-plats med utrymme för två bilar i bredd framför garage med rymligt förrådsutrymme.

Trevlig uteplats med bra solläge vid entrén. Entrédörr med fönster som ger ljusinsläpp. Kodlåset ingår i larmet som möjligtvis kan övertas av den nya ägaren. Hall med klinker och golvvärme på hela entréplan. Modernt kök med vita släta luckor och matplats med söderläge. Två sovrum i var sin del av huset. Vardagsrum med utrymme både för mat- och soffgrupp samt utgång till träaltan under tak. Plan trädgårdstomt inhägnad med stängsel som gränsar till allmänning. Häck ger insynsskydd och flera uteplatser ger solchans under hela dagen. På entréplan finns även ett stilrent helkaklat duschrum med anslutning till praktiskt tvättutrymme med tvättho, tvättmaskin, torktumlare och fönster som ger både ljus och vädringsmöjlighet.

På övre plan finns ett mysigt och rymligt sovrum med två takfönster, utrymme för klädförvaring och skrivbord samt ett helkaklat badrum med golvvärme.

Lugnt och populärt område. Nära till busshållplats och park med lekplats.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 107 kvm
Avgift
5 712 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-03

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Karlsborgsvägen såldes av oss 2024-04-03. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Karlsborgsvägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.