Lundby 321

Lundby 321

Slutpris

2 500 000 kr


Märsta - Odensala— Märsta— Sigtuna

Lundby 321


Slutpris
2 500 000 kr

Märsta - Odensala— Märsta— Sigtuna

Faluröd villa på landet nära ridhus

Trevlig 1,5-plansvilla byggd 1986 på landsbygden bland hästar och kor. Ridhus, flera stall och stora strövområden. I samråd med Lundby Gård kan du hugga julgran och egen ved till villans spiskamin och eventuellt delta i jakten på gården. Det finns goda rid-/hästmöjligheter hos grannen, Stall Lundby. Kontakta ägaren Sandra Andersson (073-0552021) för information avseende boxplatser.

På entréplan finns kök och allrum med rustikt trägolv, öppen planlösning, värmande spiskamin och dubbeldörrar med utgång till uteplats under tak. Här finns även ett sovrum med en bred garderob samt ett WC-/duschrum med tvättmaskin och groventré vilket är praktiskt när man ska gå ut och hänga tvätt. På övre plan finns ett rymligt allrum med takkupa samt två sovrum.

Mekanisk ventilation och 3-glasfönster. Yttertaket är renoverat 2015 och fasaden målades 2019. Vattentillgången är god och avloppet är idag en 3-kammarbrunn som kommer att ersättas med ett naturbaserat NBS-avlopp.

Knappt 6 km till populära Odensala skola (F-6) och 10 km till Märsta station med buss och tåg. SL-buss 574 trafikerar Lundby.

Välkommen på visning!


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
20 506 kr/år
Tomtarea
1 061 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-06

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Lundby såldes av oss 2024-02-06. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Lundby.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.