Vestagatan 15 / Märsta - Steninge / Märsta / Sigtuna

Enplans hus i toppskick med uterum!

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
36 049 kr/år
Tomtarea
407 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-03-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Vestagatan såldes av oss 2020-03-28. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Vestagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket fint och renoverat hus beläget på en lugn återvändsgata i trevliga Steninge!
Huset har sedan 2013 genomgått en helrenovering och är i ett mycket bra skick!

Det renoverade köket har gjorts större och här finns det gott om både arbetsytor och sällskapsytor! Köket är vitt och fräscht och har en snygg sten ovanför arbetsytorna.
I vardagsrummet finns en mysig och värmande Jotul kamin och från vardagsrummet nås det mycket trevliga uterummet. Uterummet byggdes år 2015 och här tillbringas många timmar från tidig vår till sen höst!
Duschrummet renoverades 2015 och har vita helkaklade väggar och fin inredning!

Luftvärmepump installerades år 2017.

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Här finns skolor och förskolor. Närhet till
Midgårdsvallen där det finns en mängd fritidsaktiviteter såsom friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan, simhall och utomhusbad.

Från Steninge går det bussar till Märsta station därifrån det går SJ/pendeltåg som tar dig till Stockholm och Uppsala samt direktbuss till Arlanda och Märsta industriområde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta - Steninge

Barnvänligt område med grönskande natur och bad.

Området

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Området har en blandat bebyggelse med bostadsrätter, radhus i bostadrättsform, friköpta radhus eller friliggande villor

Fritid och närservice

Det finns elljusspår i Valsta och Midgårdsvallen har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad samt Vikingahallen med bla handboll. I Valsta centrum finns det flera olika butiker, Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Vid Steningeviken ligger det populära Steningebadet. Det finns även två ishallar invid Märsta Centrum. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Steninge till Märsta station via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

Förskolor och skolor

I Steninge finns flera skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom finns Arlandagymnasiet inom bekvämt gångavstånd. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.