Sickla Industriväg  26

Sickla Industriväg 26


Sickla— Nacka

Sickla Industriväg 26Sickla— Nacka

Centralt boende på Sickla Industriväg 26 med söderbalkong, bara 15 min från Stockholm City!

Stig in i ditt nya hem på Sickla Industriväg 26 – en trea på 67,5 kvm där stil och bekvämlighet möts. Beläget vid nya Nobelberget, ger detta hem inte bara en trevlig atmosfär utan också en bekväm livsstil.

Välkommen till en boendemiljö där varje rum är omsorgsfullt designat för att skapa en harmonisk och funktionell helhet. När du kliver in genom entrén möts du av en rymlig hall, skapad för bekväm avhängning och förvaring, vilket genast skapar en välkomnande atmosfär.

Det öppna vardagsrummet strålar av ljus och rymd och smälter samman med det eleganta köket från Ballingslöv. Här skapas en social atmosfär där matlagning blir en njutning och där balkongen, optimalt belägen i söderläge, ger möjlighet att njuta av soliga dagar.

I anslutning till vardagsrummet finner du Sovrum 2, en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov, antingen som kontor eller som ett extra sovrum. Huvudsovrummet är en privat oas, där en dubbelsäng får plats och förvaringsmöjligheterna är generösa med en stilfull garderobsvägg och en praktisk klädkammare intill.

Det eleganta badrummet, beläget i anslutning till hallen, är utrustat med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns wc, handfat, spegel, dusch med glasvägg, kombinationsmaskin och förvaring i form av väggskåp och kommod för att tillgodose alla dina behov.

Bostaden har en välplanerad och stilfull boendemiljö där varje rum är utformat för att möta dagliga behov med en känsla av komfort och elegans. Här får du en bostad där varje detalj är noggrant övervägd för att skapa en trivsam och funktionell helhet.

Sickla Köpkvarter, bara ett stenkast bort, ger dig bekvämligheten att ha allt du behöver inom räckhåll. Njut av avkopplande stunder på den soliga balkongen, perfekt för ljusa sommardagar och kvällar.

Förutom dessa bekvämligheter har du smidiga kommunikationer in till Slussen på endast 15 minuter, vilket gör ditt dagliga liv enkelt och effektivt. Som en extra bonus planeras den nya tunnelbanan vara klar år 2030, vilket ytterligare stärker detta hem som en framtidssäker investering.

Missa inte chansen att bo i hjärtat av det pulserande nya Nobelberget och njut av det bästa som Sickla har att erbjuda!


Boarea
67.5 kvm
Avgift
5 095 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-22

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Sickla Industriväg såldes av oss 2024-02-22. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sickla Industriväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad