Sicklastråket 23

Sicklastråket 23

Slutpris

5 585 000 kr


Sickla— Nacka

Sicklastråket 23


Slutpris
5 585 000 kr

Sickla— Nacka

Hörnlägenhet - Balkong i söderläge - Social planlösning

Välkommen till denna underbara lägenhet med en social planlösning och en stor balkong i söderläge. Denna hörnlägenhet är en pärla med sin unika position i byggnaden. Med fönster i tre väderstreck får du en generös mängd naturligt ljus och en känsla av luftighet i alla rum. Den extra exponeringen mot solen gör lägenheten extra ljus och livfull. Lägenheten är i toppskick och erbjuder en modern och stilren design. Varje detalj har omsorgsfullt utvalts för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Den sociala och öppna planlösningen är perfekt för att umgås med familj och vänner. Köket är elegant och fullt utrustat med högkvalitativa apparater, perfekt för att laga gourmetmåltider eller en enkel middag för två. Sovrummen är rymliga och erbjuder en lugn oas för avkoppling efter en lång dag. Det generösa badrummet är stilrent och har moderna bekvämligheter. Lägenheten har också gott om förvaringsutrymme, så du kan hålla dina ägodelar organiserade och ur sikte.

Brf Sicklastråket är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har 68 bostadsrätter fördelat på 1:or-5:or och består av 3 huskroppar med en välskött innergård som bara nyttjas av medlemmarna i föreningen. I föreningen finns även ett stort garage, cykelrum och barnvagnsrum. Huset är ritat av White Arkitekter och de har även inrett med utvalda materialval.

Till 2030 planeras en ny tunnelbanestation med endast sex minuters restid till Kungsträdgården.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 196 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-08

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Sicklastråket såldes av oss 2024-04-08. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sicklastråket.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.