Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Trädgårdsgatan 3B

Nyproducerad 3:a med smart planlösning

Nu finns chansen att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i härliga och centrala Brf Strömstaren. Denna trea på 73 väldisponerade kvadratmeter är fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med klädkammare, ett mindre sovrum samt hall med förvaring och ett rymligt duschrum med kombimaskin. Bostaden ligger fint till på våning två med både hiss och trappor som alternativ. Privat placerad balkong i syd/västläge med minimal insyn.
Med fönster längs ena långsidan är lägenheten lättmöblerad och ljus.

Drömmer du liksom många andra efter att flytta in där allt är helt nytt, i smakfulla färgval och stilren design? Här finns möjlighet till snabbt tillträde för den som vill.
Njut av fräschören i nytt, enkelheten i att bo centralt med gångavstånd till det mesta och samtidigt ha möjlighet till fina promenadstråk i grönområdena omkring.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Trädgårdsgatan 3B
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 73 kvm
Avgift: 4 292 kr/mån
Driftkostnad: 600 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje