Trädgårdsgatan 3B / Centrala Norrtälje / Norrtälje

Nyproducerad 3:a med smart planlösning

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 292 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2017-04-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Norrtälje är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i härliga och centrala Brf Strömstaren. Denna trea på 73 väldisponerade kvadratmeter är fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med klädkammare, ett mindre sovrum samt hall med förvaring och ett rymligt duschrum med kombimaskin. Bostaden ligger fint till på våning två med både hiss och trappor som alternativ. Privat placerad balkong i syd/västläge med minimal insyn.
Med fönster längs ena långsidan är lägenheten lättmöblerad och ljus.

Drömmer du liksom många andra efter att flytta in där allt är helt nytt, i smakfulla färgval och stilren design? Här finns möjlighet till snabbt tillträde för den som vill.
Njut av fräschören i nytt, enkelheten i att bo centralt med gångavstånd till det mesta och samtidigt ha möjlighet till fina promenadstråk i grönområdena omkring.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration