Sök Meny
Såld

Norrtälje - Centrala Norrtälje / Trädgårdsgatan 3B

Nyproducerad 3:a med smart planlösning

Nu finns chansen att förvärva en av de eftertraktade lägenheterna i härliga och centrala Brf Strömstaren. Denna trea på 73 väldisponerade kvadratmeter är fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med klädkammare, ett mindre sovrum samt hall med förvaring och ett rymligt duschrum med kombimaskin. Bostaden ligger fint till på våning två med både hiss och trappor som alternativ. Privat placerad balkong i syd/västläge med minimal insyn.
Med fönster längs ena långsidan är lägenheten lättmöblerad och ljus.

Drömmer du liksom många andra efter att flytta in där allt är helt nytt, i smakfulla färgval och stilren design? Här finns möjlighet till snabbt tillträde för den som vill.
Njut av fräschören i nytt, enkelheten i att bo centralt med gångavstånd till det mesta och samtidigt ha möjlighet till fina promenadstråk i grönområdena omkring.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Centrala Norrtälje
Trädgårdsgatan 3B
Slutpris: 2 600 000 kr
Boarea: 73 kvm
Avgift: 4 292 kr/mån
Driftkostnad: 600 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.