Mörjarvägen 204

Mörjarvägen 204

Slutpris

7 300 000 kr


Harka— Norrtälje

Mörjarvägen 204


Slutpris
7 300 000 kr

Harka— Norrtälje

Strålande havsutsikt, brygga och bastu

Välkommen till detta högt belägna hus om 110 kvm med strålande havsutsikt och solnedgång över vattnet på en insynsskyddad tomt om 2319 kvm med stora altandäck, gästhus, bastu och brygga med sjöviste.

Huset som de senaste åren byggts till och renoverats i en fin, modern skärgårdstil med genomgående ljusa och fina ytskikt, öppen social planlösning och stora glaspartier mot vattnet. Här finns tre bra sovrum, vardagsrum/allrum och kök i öppen plan med flera eldstäder och ett renoverat badrum. Runt huset löper en stor altan med milsvid utsikt, solnedgång över vattnet i högt och insynsskyddat läge.

Den högt belägna tomten har ordnad uppfart för två bilar, lättskötta gräsytor och naturtomt med berg i dagen. Här finns även en fin gäststuga om ca 15 kvm med altan och sjöutsikt, en bastu om ca 15 kvm med sjöutsikt samt ett uthus om ca 10 kvm. Från huset når man enkelt den generöst tilltagna brygganläggningen med ett litet sjöviste på servitut.

Unikt läge vid Norrtäljeviken med magnifik havsutsikt och solnedgång över vattnet. Ett fantastiskt sjöställe med närhet till Norrtälje (15 min) och Stockholm (1 tim) samt flera permanentboende i området.


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
42 154 kr/år
Tomtarea
2 319 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mörjarvägen såldes av oss 2023-08-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Mörjarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.