Grovstanäsvägen 50

Grovstanäsvägen 50

Slutpris

3 400 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäsvägen 50


Slutpris
3 400 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäs - välskött fritidshus för åretruntbruk

Välkommen till ett trevligt och välskött hus med bra läge i omtyckta Grovstanäs. Här bor du med närhet till havet och en fantastisk skärgård. Öppen och ljus tomt som ligger högt och sluttar något mot söder vilket ger härligt med sol hela dagen. Tomten är insysynskyddad och har gräsmattor som smakfullt kombinerats med perenner till en vacker helhet.

Här finns alla små detaljer man vill ha för att njuta fullt ut på en fridfull plats i Roslagen. Huvudhuset har en öppen planlösning med kök med stor matplats och vardagsrum som bjuder in till sociala stunder. Vardagsrum med generösa fönsterpartier mot söder ger mycket ljus. Två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och badrum med vackert ljust kakel som kombinerats med svart klinker till en vacker helhet.

Hela huset går i ljusa färger och mycket fönster ger mycket ljus och rymd till huset.

På fastigheten finns isolerat gästhus 15 kvm med stort altandäck, förråd med mulltoalett även här en altan, växthus samt ytterligare ett separat altandäck delvis under tak med kvällssol.

Till fastigheten ingår båtplats.

Närhet till bad och båthamn 10 min promenad från fastigheten.

Ett mycket välskött fastighet i härligt söderläge i en lugn miljö med havet inpå knutarna.

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
56 kvm
Driftkostnad
23 792 kr/år
Tomtarea
2 210 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-07-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grovstanäsvägen såldes av oss 2021-07-27. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grovstanäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.