Mutsunda byväg 4

Mutsunda byväg 4

Slutpris

4 450 000 kr


Mutsunda— Norrtälje

Mutsunda byväg 4


Slutpris
4 450 000 kr

Mutsunda— Norrtälje

Slumrande sommardröm omsluten av grönska och blomster

Vid Mutsundasjön ligger denna slumrande sommardröm i falurött, inbäddad i lummiga syrenbuskage på en barnvänlig naturtomt om 3 753 m². Huvudhuset om 90 m² har varsamt underhållits för att bibehålla dess ursprungliga charm. Ett hem i två våningar som rymmer fyra rum, ett duschrum samt ett kök med vedspis och vacker träpanel.

En anrik pärla som bär på mycket historia med äldre bevarade detaljer såsom genomgående breda trägolv, vackra dörrar och gamla fönster. Här kan ni låta fantasin flöda och skapa er egen oas. Vägen dit plogas vintertid och är fint slingrande genom ett levande landskap med vacker natur.

Den soliga naturtomten rymmer gräsytor perfekta för barnens lekar eller ett parti kubb med vännerna innan middagen. Sommartid kan en njuta av fika med sju sorters kakor bland de fruktträd, syrenbuskage, rosor & hallonbuskar som blomstrar på tomten. För den odlingsintresserade finns oändliga möjligheter att vidareutveckla detta.

På fastigheten finns dessutom ett uthus med oisolerat gästrum för de övernattande sommargästerna och förrådsutrymme i två plan med gott om plats för förvaring av verktyg och redskap. Vedbod med utedass samt jordkällare. I området finns gott om natursköna skogar för svamp- och bärplockning.

Två kilometer från huset finns lanthandel som har öppet året runt, båtmack, bygghandel och SL-busshållplats. Här kan du ordna med allt för en dagsutflykt i den fantastiska skärgården. Norrtälje är en idyllisk liten skärgårdsstad och hit tar det ca 15 minuter med bil från fastigheten. I stadskärnan finns ett stort utbud av butiker, restauranger, kaféer, konst och evenemang att besöka året runt. Det fina promenadstråket längs kajen och ett stenkast till den fridfulla staden med sina charmiga hus och kullerstensgator, gör Norrtälje till en unik och varierande stad. Till Stockholm är restiden ca 1 timme.


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
16 353 kr/år
Tomtarea
3 753 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.