Myrbacksvägen 2

Myrbacksvägen 2

Slutpris

2 500 000 kr


Rådmanby— Norrtälje

Myrbacksvägen 2


Slutpris
2 500 000 kr

Rådmanby— Norrtälje

Pittoresk skärgårdsdröm med charm från svunna tider på Rådmansö!

Varmt välkommen till Myrbacksvägen och denna härliga idyll där charm går som en röd tråd genom allt. Här får du inte bara ett hus utan två boningshus samt ett garage. Huvudbyggnaden välkomnar dig med mysig hall som tar dig vidare in till storstugan där du har husets hjärta. Stort härligt rum med plats för både soffgrupp och matbord. Centralt placerad finns braskaminen som ramas in av den vitputsade murstocken. Från allrummet tar du dig ut i köket där du har gott om förvaringsmöjligheter. Fastigheten har egen borrad brunn med åretruntvatten. Från hallen tar du dig upp till det nyinredda sovloftet där du har plats för flertalet bäddar. Ett supermysigt utrymme, här kommer du sova gott.
I anslutning till huvudhuset finns inglasat uterum, där du sitter skyddad oavsett vilket väder de kan tänkas bli.

Gästhuset som även det strålar av charm har två sovrum samt ett utrymme för separett och handfat. Här har du ett fint utrymme att erbjuda hela din familj och alla dina gäster.
Vid fastighetens infart möts du av garaget som lämpar sig som ett perfekt förråd.
Stor härlig trädgårdstomt där du har plats för både odling, lek och spel. Solen når dig hela dagen och det är bara att flytta med på de olika uteplatser som finns.

Från huset kan du ta dig till Rådmaringens badplats som ligger på promenad/cykelavstånd. Vill du bada , åka båt eller fiska finns det vatten runt om dig och det är bara att upptäcka vilken plats du gillar bäst.

5 minuters bil- eller bussfärd bort ligger skärgårdsidyllen Gräddö med båthamn, lanthandel, caféer och restauranger. Strax före dess kan du svänga av till Samstorps gård där du kan åka på vildmarkssafari och besöka den uppskattade gårdsbutiken eller äta lunch i det vackra omkringliggande landskapet. Fem minuter åt motsatt håll finns Roslagens bästa bageri, Rådmansö bageri i Södersvik. Från Gräddö eller Räfsnäs brygga tar du dig enkelt ut i skärgården med reguljär båttrafik och från Kapellskär tio minuter bort från torpet kan du ta Ålandsfärjan till Mariehamn, året runt. På 15 minuters bilavstånd från huset ligger Norrtälje med flera stormarknader, Systembolag och allehanda affärer och kulturevenemang.


Varmt välkommen på visning!


Boarea
39 kvm
Driftkostnad
13 220 kr/år
Tomtarea
1 890 kvm
Rum
2 rum (1-3 sovrum)
Såld
2021-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Myrbacksvägen såldes av oss 2021-05-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Myrbacksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.