Rådavägen 165

Rådavägen 165

Slutpris

3 495 000 kr


Norra Råda— Norrtälje

Rådavägen 165


Slutpris
3 495 000 kr

Norra Råda— Norrtälje

Sällanskådad chans med sjöutsikt!

Sällanskådad chans! När stil, moderniteter och läge står högst på listan så kan det vara svårt att finna detta, främst när det gäller fritidshus. Men nu är sökandet över!

Med en stor portion stilfullhet får jag lov och presentera ett nybyggt hus i omtycka Norra råda. Smakfullt inrett vinterbonat fritidshus om 105m² i modern tappning vad gäller inredning och teknikaliteter. Här möts du av en stilren känsla vid första anblicken av bostaden, modernt kök i fina färger och bra med arbetsyta, köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger en härlig rymd och sociala yta. två moderna helkaklade badrum med vattentoalett och fin duschhörna, praktiskt tvättstuga. Masterbedrom med plats för dubbelsäng, två fina sovrum med plats för enkelsäng, skrivbordsmöbel och garderob med förvaringsplats. Teknik rum/klädkammare med palts för förvaring. Bostaden har genomgående fint lamellgolv i ek, vitmålade väggar samt spotlights i samtliga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom badrum(el golvvärme)

Stor altan om 30m² i rakt söderläge med sol hela dagen fram till kvällen, altanen vetter mor fin natur, ängar samt en fin utsikt mot Rådasjön! Även finner du altaner på gavlarna.


Vatten - Egenborrad brunn(året om vatten). delas med den blivande grannfastigheten.
Avlopp - Trekammarbrunn med septiktank och infiltration.


Möjlighet finns att förvärva hela fastigheten med både tomt och hus!


Råda- en strategisk bra punkt för familjen, mellan orterna Norrtälje och Älmsta - når du på ca 10-20 minuters bilfärd eller en trevlig cykeltur till allmän service och flertalet aktiviteter för barnen. På bekvämt avstånd når du populära Edblads i Gåsvik, en välbesökt smyckesbutik samt restaurang, ett måste för sommaren! Närmsta tätorten är Älmsta och där finner du en välsorterad och trevlig ICA-butik i Älmsta, apotek, ombud för systembolaget m.m.! Välbesökta Eckerö linjen i Grisslehamn är också ett resmål som passar familjen. även ett fantastiskt spahotell som ligger vacker mot Ålandshav är ett måste, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn.
Distans:
- Norrtälje ca 17 km.
- Älmsta ca 9 km
- Grisslehamn ca 2,5 mil
Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Fiber info: Finns installationspunkt från andra sidan Rådavägen från Norrtälje Energi (https://norrtalje.stadsnatsportalen.se/anslut/kampanj/495) och Telia (https://anslutning.telia.se/).
Norrtälje Energi nås på tel 0176 - 718 00

Hus och installationer har gjorts sommaren 2021.

Tillträde flexibelt.

Varmt välkommen på visning, eller åk förbi och kika när det passar er!


Boarea
105 kvm
Totalareal
3 394 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-31

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rådavägen såldes av oss 2022-03-31. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rådavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.