Boängsvägen 7

Boängsvägen 7

Slutpris

3 520 000 kr


Spillersboda— Norrtälje

Boängsvägen 7


Slutpris
3 520 000 kr

Spillersboda— Norrtälje

Högt belägen naturtomt med fin utsikt & nära bad/båtplats!

Välkommen till Boängsvägen 7, i attraktiva Spillersboda!
Högt belägen lättskött natur- och trädgårdstomt i sydväst läge med fin utsikt på återvändsväg som gränsar till allmänning. Perfekt badrocksavstånd 300 meter från huset ner till den fina badsjön Kolmaren och 800 meter bort ligger havet där badstrand och båtplats finns som ingår. Härifrån kommer du direkt ut till en fantastisk skärgård, Furusundsfjärden där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka.

Ett väl omhändertaget vinterbonat fritidshus att nyttja året om på 66 kvm som passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Huset fördelas på tre bra sovrum, härligt vardagsrum med öppenspis och fin utsikt över trädgård, rymligt kök med matplats för 4-5 personer, duschrum med kommunalt V/A och wc. På altan njuter du av solens strålar från förmiddag till kväll, perfekt soldäck i sydväst med fin rofylld utsikt över naturtomten. På altan samlas alla för grillmiddag där kvällssolen gör sig påmind.

En ljus och fin öppen tomt med plan gräsyta för alla sommarens lekar och spel, vackra bergshällar, blåbär och lingon, syrén, hassel och björkträd. Tomten gränsar till stor samfälld skog som bjuder på fin svamp och bärplockning. Vidare på tomten finns en gäststuga med plats för vännerna på besök med fyra bäddar. På tomten finns också en vedbod.

Badrocksavstånd med 300 meter till närmsta badbrygga som nås via mysig grusväg för ett svalkande morgondopp! Nere i hamnen 800 meter bort ligger båtplatsen som ingår, båtmack, åretruntöppen livsmedelsaffär, byggvaruhandel och SL-buss 630 (+X631). Här finns en fantastisk skärgård att upptäcka med båten, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar, sjökrogar och naturreservat i direkt närhet. Byns barnvänliga och mycket omtyckta badstrand ligger ca 1 km bort som även har simskola. Längst med kusten ca 5 km, går en fin grusväg till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang. Åt motsatt håll ligger Håtö med fin promenadstig längst med havet och flera badstränder på vägen.

Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö med fina skogspromenader runt Stubboda och Håtö gård.

Se drönarfilm!
http://media.spillersbodaflygfoto.se/360/spillersboda-boangen-maj-2018.htm?243

Varmt välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
25 837 kr/år
Tomtarea
2 040 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Boängsvägen såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Boängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.