Accepterat Pris- Båtsmansgärdet 19

Accepterat Pris- Båtsmansgärdet 19

Slutpris

1 800 000 kr


Drottningdal— Norrtälje

Accepterat Pris- Båtsmansgärdet 19


Slutpris
1 800 000 kr

Drottningdal— Norrtälje

Stilfullt sommarhus på omtyckt adress!

Accepterat Pris- Båtsmansgärdet 19
Pass på! Barnvänligt och naturskönt område med hus sällan till salu. På Båtsmansgärdet 19 i lugna och populära Drottningdal saluförs nu ett stilfullt vinterbonat fritidshus med finess!

Stugan är fördelad på ett plan med en välkommande hall och det luftiga vardagsrummet i anslutning, modernt kök i lantligstil med matplats för 4-6 personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng med badrummet i anslutning med vattentoalett, duschkabin och tvättmaskin. Rejäl altan som nås från entrén med bästa tänka bara solläget, här kan man njuta av solen från morgon till kväll! Öppet fiber, huset går att nyttja som permanentboende om det så önskas.

Stor tomt om 2307m² som har både inslag av skog, berg samt till största del är tomten plan och har en bra yta för sociala umgängen och lek för barnen. Charmig gäststuga med plats för våningssäng, fin grusad uppfart med god parkeringsyta. Generösa byggrätter med 120 + 40m² se mer under dokument detaljplan.

Avlopp - BDT-Avlopp med sluten tank för wc från 2016 (Se PDF)
Vatten - Åretruntvatten via samfällighet
Kommunikation finns lättillgänglig via buss, med en promenad om 300 meter når du busshållplatsen Bottna vägskäl och med en resa om ca 20 minuter är du framme i Norrtälje stad. Buss från Danderyds-sjukhus tar 50 minuter till Norrtälje, här reser du komfortabelt med dubbeldäckare och Wi-Fi på bussen.

Lugna och natursköna Drottningdal i Roslagsbro nås på 10 minuters färd med bil från Norrtälje och är idyll för barnfamiljen med närhet till grundskola och en stor idrottsanläggning med rikt föreningsliv.

Vildnissarnas förskola ligger en kort promenad bort, ca 13 minuter. Närmsta grundskola (F-6) ligger en kort promenad från fastigheten, ca 10 minuter. Populära Svanberga skola (F-9) ligger ca 13 minuter bilfärd bort. Rodengymnasiet i Norrtälje är närmsta gymnasium, ungefär 15 minuter bilfärd bort.

Stormarknader på Knutbytorg nås på bilfärd om ca 15 minuter med flertalet storbutiker, allmän service och populära Padel Center. Norrtälje har även två stormarknader till med välsorterat utbud t.ec. som Biltema.

Norrtäljes stadskärna har ett rikligt utbud av välsorterade butiker, restauranger och mysig och anrik miljö! Flertalet mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är sin expansion fas och har satt en fin prägel till stadskärnan, vacker och trevlig promenadgång längs Norrtälje viken via hamnen eller societetsparken får er missas!

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - Varmt välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
26 650 kr/år
Tomtarea
2 307 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-10-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Accepterat Pris- Båtsmansgärdet såldes av oss 2021-10-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Accepterat Pris- Båtsmansgärdet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.