Maria Strömbäck, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Maria Strömbäck

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Baltora—

Norrtälje
Baltora— Norrtälje


Förberedd försäljning

Baltora— Norrtälje

Vackert och högt läge!


Referensnummer
555 663
Boarea
137 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Baltora   i norrtälje

Baltora

I natursköna Baltora finner du stora strövområden i form av skogs- och ängsmark. En perfekt plats för dig som är ute efter fritidsboende men också permanentboende.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Lugnt Sport och friluftsliv Landsbygd Fiske Badstrand Båtliv

02
Bad, båt och fiske

Området bjuder på välskött båthamn (via samfällighet), långgrund badplats med badbryggor och badflotte, självklart finns också gungor och rutschbana för barnen. I Paddsjön finns fantastiska fiskemöjligheter från brygga och strandkant med drag, fluga och mete (via samfällighet).


03
Rådmansö

Närområdet har mycket att erbjuda, på Rådmansöbageri finner du nybakat bröd och bullar, Samstorps gård erbjuder viltsafari, tar du dig ut till Kapellskär hittar du färjor som tar dig till bland annat Åland eller varför inte besöka Riddersholm naturreservat i kanten av Roslagens skärgård. Skärgården har mycket att erbjuda, med hela 13 000 öar finns det mycket att upptäcka. För den som vill hålla sig på hemmaplan, finner du mycket naturstigar omgiven av vacker natur, perfekt för dig som vill promenera med hunden eller ta en löprunda. Tempo Vreta handel finner du endast ett stenkast bort.


04
Norrtälje stad

Här finner du ett brett utbud av service, välsorterade livsmedelsbutiker, diverse restauranger, caféer och shopping i alla dess former. Även kommunikation mot Stockholm / Uppsala. Med andra ord här finns allt för både vardag och nöjen.


05
Mer info

Baltora tomtsamfällighet har en hemsida med information där det finns mycket information. Är du intresserad av detta område rekommenderar vi dig varmt att gå in och läsa mer www.baltora.se.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Maria!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.