Hattsundsvägen 106

Hattsundsvägen 106

Slutpris

6 500 000 kr


Lågarö— Norrtälje

Hattsundsvägen 106


Slutpris
6 500 000 kr

Lågarö— Norrtälje

Ett vackert arkitektritat skärgårdshus med högt läge och underbar utsikt över den glittrande viken

Med sjöutsikt och som sista hus på den slingrande grusvägen ligger denna vackra arkitektritade VärsåsVilla på en höjd omgiven av idyllisk natur. Här har man hisnande 5 meter till tak som tillsammans med stora spröjsade fönster ger härligt ljus och rymd. På den generöst tilltagna altanen i söderläge sitter du bland trädtopparna och tittar ut över den lugna viken, grönskan och bryggan där din båt ligger förtöjd. Därifrån tar du dig snabbt ut i Norrtäljeviken och Roslagens härliga skärgård med bad, båtliv, orörd natur, trevliga restauranger och roliga äventyrsaktiviteter.

Det här är ett modernt och samtidigt mysigt hus med hög standard och fina ytskikt. På entrévåningen finner du hall, två sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Och husets hjärta, det fantastiska allrummet med ryggåstak, kamin och fönster åt tre väderstreck ihop med ett välutrustat kök i vinkel med plats för många middagsgäster. En trappa upp finns ett öppet rum idealiskt som kontor, en toalett och ett stort sovrum som kan avdelas till två mindre. Och utanför ligger den trolska skogen rik på svamp och bär.

Huset är byggt 2011 används idag som permanentboende men går utmärkt att ha som en lyxig fritidsbostad. Under hela huset finns dessutom källare med full takhöjd och stora fönster – så klart med utsikt - som idag är oinredd och nyttjas som förråd men här skulle du kunna inreda och öka boytan ytterligare.

Till huset hör en riktigt fin gäststuga på hela 20 kvm, fullt utrustad med kök och helkaklat badrum. Även här öppet till nock med ett mysigt loft och fönster i alla väderstreck. Stora sådana mot vattnet så att du kan ligga kvar på morgonen och filosofera till utsikten. Här är allt noga utvalt för att skapa en lugn och harmonisk atmosfär. Avlutat och vitoljat furugolv, en handplockad trädörr, en specialbeställd köksbänk för att matcha golvet. Till det en egen rymlig altan där du tar morgonkaffet under eken med viken som utsikt.

På den grönskande tomten finns flera uteplatser att välja på i full sol eller skugga. Plats för både hängmatta och lek. Det här är en tomt där den vilda naturen på ett harmoniskt och väl genomtänkt sätt samspelar med en frodig, kärleksfullt anlagd trädgård som blommar från tidig vår till sen höst. Och vill du ta ett svalkande bad så har du flera ställen en kort promenad bort eller så ror du snabbt över med den lilla ekan - som ingår i köpet – till den fina sandstranden på andra sidan av viken.

Det här är lantlig idyll med betande kossor på ängarna, gårdsbutiker och såväl åretruntboende som sommargäster. Och inte minst ett riktigt populärt surdegsbakande bageri.

Välkommen till ett fantastiskt hus med närhet till hav, bad och båtliv!


Boarea/biarea
92/10 kvm
Driftkostnad
43 020 kr/år
Tomtarea
2 132 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Hattsundsvägen såldes av oss 2023-06-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Hattsundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.