Ängsbodavägen 11

Ängsbodavägen 11

Slutpris

2 350 000 kr


Marholmen— Norrtälje

Ängsbodavägen 11


Slutpris
2 350 000 kr

Marholmen— Norrtälje

Sommaridyll att njuta av året runt, nära service, bad-& båtplats!

Mysigt fritidshus med åretrunt standard. Fastigheten har en trevlig tomt på 1 935 kvm. En friggebod som är inredd som ett gästhus med två bäddar och kokplatta med ugn. Ett fristående förråd med utedass.

Huvudhuset på 40 kvm är uppfört 2004 och har ett sovloft med två sängplatser. I entréplanet finns sovrum, duschrum, kök och vardagsrum i en öppen planlösning och öppet till nock. En värmande braskamin och fönster i tre väderstreck som ger härligt ljus i rummet.

Fastigheten är belägen endast 1,5 mil från Norrtälje och 7,5 mil från Stockholms tullar i den lilla byn Ängsboda, som omges av vackra gårdar, grusvägar, öppna fält och en fantastisk skärgård. Här finns lek- och spelplan och gräsmattor.

Fastighetens båtplats finns vid Aspsunds båtklubb, 8 minuters promenad från Ängsboda till Marholmsviken.

Omtyckta konferensanläggningen Marholmen är belägen bara två kilometer från huset med fina badstränder, båtplatser för besökande, löparspår, tennisbana, minigolf, spa-anläggning, hotell, restaurang och mycket mer. Marholmen är en storfavorit för både vuxna och barn. Se länk www.marholmen.se

SL-buss stannar 1,6 kilometer från huset. Cykelavstånd på en fin grusväg längs vattnet till lanthandel och båtmack i Spillersboda, som ligger 6 kilometer bort. Vid Vreta på E18 ligger matbutiken Tempo Vreta handel, som är öppen året runt.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
21 410 kr/år
Tomtarea
1 935 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-04-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ängsbodavägen såldes av oss 2021-04-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Ängsbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.