Arholmagatan 11 A / Arholmagatan / Norrtälje

Välplanerad tvåa i populärt område

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
60.4 kvm
Avgift
2 746 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Arholmagatan såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Arholmagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arholmagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Arholmagatan 11 A och denna välplanerade tvårummare om dryga 60 m². Här är vardagen enkel med välsorterad mataffär i direkt närhet, centrum och kommunikationer ligger på bekvämt gångavstånd. Föreningen är välskött med låga avgifter, man har precis bytt till helt nya fönster och balkongdörrar. Känslan i lägenheten är ljus och trivsam med stora luftiga rum, bra förvaring och fönster åt två håll. Ett stort plus är lägenhetens trevliga balkong som ligger med utgång från vardagsrummet. Här strålar eftermiddagssolen och läget är skyddat under tak. Fina gemensamma tvättstugor finns bekvämt i samma hus. Källarförråd och matkällarförråd finns till lägenheten. En riktigt trivsam lägenhet i lugna omgivningar, välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.