Bältartorpsgatan 16 A / Cenralt / Norrtälje

Stor trea med härliga umgängesytor och exklusiva materialval

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
4 458 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bältartorpsgatan såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bältartorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Cenralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bältartorpsgatan 16 A och denna fantastiska lägenhet med måste-ha-känsla! Här tar du hissen ända in i bostaden och möts av en rymlig trea om hela 96 kvm med villakaraktär, trots att du bor en trappa upp. För dig som gillar härliga umgängesytor är det rymliga köket och vardagsrummet perfekt, här kan du samlas kring den stora köksön och njuta av att laga mat tillsammans med familj eller goda vänner. I detta rum finns också ett härligt ljus tack vare många fönster som är placerade i tre väderstreck. Lägenheten har ett helt våningsplan för sig själv och här finns också lyxiga materialval, som bl a marmorgolv, samt en balkong i vinkel som täcker många av dagens soltimmar. Det finns många ord som kan beskriva denna lägenhet, bäst är dock att uppleva den på plats. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration