Boda strandväg 325 / Norrtälje

Nära Marholmen

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea/biarea
40/15 kvm
Driftkostnad
13 600 kr/år
Totalareal
1 542 kvm
Rum
1,5 rum
Såld
2019-03-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på boda strandväg såldes av oss 2019-03-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på boda strandväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av boda strandväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På hög tomt och med berg i dagen finns denna fritidsfastighet med vardagsrum och kök samt fräscht badrum och tillbyggd sovdel. Huset har tilläggsisolerats och ägarna brukar vara här även under den kyligare årstiden. På tomten finns gräsytor och några rabatter samt en utsikt ner över ängarna. Huset har fiber indraget.

Är man båtintresserad finns Aspsunds båthamn på promenadavstånd där boende har förtur. Det erbjuds även trevliga grannar som bor på heltid vilket säljarna upplevt som mycket positivt. Endast 1 km till buss som går till Norrtälje.

Du har en generös byggrätt på 200 m2 för permanenthus.

Ett litet fritidshus med stora möjligheter och bekvämt boende nära Marholmens konferens med allt vad som finns att erbjuda.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration