Boda strandväg 21

Boda strandväg 21

Slutpris

4 200 000 kr


Spillersboda— Norrtälje

Boda strandväg 21


Slutpris
4 200 000 kr

Spillersboda— Norrtälje

Runt husknuten väntar morgondopp och kvällsbad, vacker sjöutsikt & kommunalt v/a i Spillan!

Ett mycket väl omhändertaget vinterbonat hus om ca 119 kvm i lantlig stil med hög komfort i attraktiva Spillersboda. Vacker helt insynsskyddad natur- och trägårdstomt längst in på återvändsgata med vacker sjöutsikt och kvällssol.

Boda Strandväg 21, passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Här har ni alla tänkbara bekvämligheter så som kommunalt vatten och avlopp, fullt maskinellt utrustat kök i vacker lantlig stil, matsalsdel med plats för 6-8 personer, vardagsrum med öppenspis, tre bra sovrum, helkaklat duschrum med wc och tvättdel, ordentlig hall med klädkammare. Sommartid njuter man av den härliga altanen med sjöutsikt som ligger i sydväst och har ett utmärkt insynsskyddat läge, där solen strålar från förmiddag till kväll.

En fin tomt om 1980 kvm som gränsar till allmänning och vackra Mutsundasjön. Runt husknuten väntar ett morgondopp eller kvällsbad från klippa eller badbrygga med fantastik solnedgång. Nere i hamnen ca 1 kilometer bort finns åretruntöppen livsmedelsaffär och båtmack. Här finns en fantastisk skärgård att upptäcka både till fots eller med båten, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar, sjökrogar och naturreservat i direkt närhet. Byns barnvänliga och mycket omtyckta badstrand ligger ca 1 km bort som även har simskola. Bara 300 meter från huset finns SL-buss 630 (+X631).Längst med kusten ca 5 km, går en fin grusväg till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang.

Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö med fina skogspromenader rakt utanför husknuten. Grundskola samt förskola (Frötuna skola) finns 8 kilometer bort.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
119/25 kvm
Driftkostnad
44 934 kr/år
Tomtarea
1 980 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Boda strandväg såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Boda strandväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.