Boda strandväg 21 / Spillersboda / Norrtälje

Runt husknuten väntar morgondopp och kvällsbad, vacker sjöutsikt & kommunalt v/a i Spillan!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
119/25 kvm
Driftkostnad
44 934 kr/år
Tomtarea
1 980 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på boda strandväg såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på boda strandväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spillersboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett mycket väl omhändertaget vinterbonat hus om ca 119 kvm i lantlig stil med hög komfort i attraktiva Spillersboda. Vacker helt insynsskyddad natur- och trägårdstomt längst in på återvändsgata med vacker sjöutsikt och kvällssol.

Boda Strandväg 21, passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Här har ni alla tänkbara bekvämligheter så som kommunalt vatten och avlopp, fullt maskinellt utrustat kök i vacker lantlig stil, matsalsdel med plats för 6-8 personer, vardagsrum med öppenspis, tre bra sovrum, helkaklat duschrum med wc och tvättdel, ordentlig hall med klädkammare. Sommartid njuter man av den härliga altanen med sjöutsikt som ligger i sydväst och har ett utmärkt insynsskyddat läge, där solen strålar från förmiddag till kväll.

En fin tomt om 1980 kvm som gränsar till allmänning och vackra Mutsundasjön. Runt husknuten väntar ett morgondopp eller kvällsbad från klippa eller badbrygga med fantastik solnedgång. Nere i hamnen ca 1 kilometer bort finns åretruntöppen livsmedelsaffär och båtmack. Här finns en fantastisk skärgård att upptäcka både till fots eller med båten, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar, sjökrogar och naturreservat i direkt närhet. Byns barnvänliga och mycket omtyckta badstrand ligger ca 1 km bort som även har simskola. Bara 300 meter från huset finns SL-buss 630 (+X631).Längst med kusten ca 5 km, går en fin grusväg till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang.

Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge ut till E18, bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö med fina skogspromenader rakt utanför husknuten. Grundskola samt förskola (Frötuna skola) finns 8 kilometer bort.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.