Issöbacken 11

Issöbacken 11

Slutpris

3 900 000 kr


Gummarö— Norrtälje

Issöbacken 11


Slutpris
3 900 000 kr

Gummarö— Norrtälje

Gummarö - fräscht åretruntboende med härliga altandäck

Härligt året runt boende, fritidshus- eller permanent om 105 kvm med öppen planlösning, högt i tak och fina materialval i det lugna och populära Gummarö. Fastigheten ligger högt och det stora altandäcket mot väster är helt inssynsskyddat med kvällsol. Även på framsidan finns ett altandäck där man kan njuta av morgonsolen till frukost.

Huset har en välkomnade hall som sedan övergår i en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Takhöjd upp i nock med läckra vinklar och generösa fönsterpartier ger denna planlösning mycket luft och ljus. Här finner du också ett sovloft som ger de där extra bäddarna. Den öppna planlösningen har utgång till det stora altandäcket i väster och här finns även en järnkamin som värmer skönt lite kallare dagar.

Huset har tre sovrum varav med ett med klädkammare och utgång till altanen i väster, tvättstuga med groventré samt badrum med vackert ljust kakel, en mörk fondvägg som tillsammans harmoniserar med det beiga klinkergolvet.

Golven är antingen klinker eller ekparkett med golvvärme och väggarna går i ljusa färger vilket ger ett ljust och fräscht intryck.

Tomten ligger högt och har gräsmattor för lek och spel som kombinerats med perenner och grusgångar till en vacker helhet i övrigt är det naturtomt. På fastigheten finns även ett förråd om 15 kvm.

Möjlighet till båtplats finns ca 700 m och inom området finns två badplatser och ytterligare en badplats inom 500 m.

En fräsch fastighet i lugn miljö och i ett härligt område med avskildhet och närhet till vattnet. En riktig Roslagsdröm.

Gummarö ligger vid Hattsundet som mynnar ut i Norrtäljeviken. Till Vreta handel med livsmedelsbutik och Pizzeria är det ca 4 km. Här är också bussen till Norrtälje. Norrtälje nås på 15 min med bil och Stockholm strax under timmen.


Boarea
105 kvm
Driftkostnad
31 806 kr/år
Tomtarea
2 175 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Issöbacken såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Issöbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.