Bygärdet 26 / Norrtälje

Rymligt hus med skärgårdskänsla

Slutpris
3 625 000 kr
Boarea/biarea
150/28 kvm
Driftkostnad
35 693 kr/år
Tomtarea
1 053 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-01
Bostaden är såld!

Denna villa på bygärdet såldes av oss 2020-02-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på bygärdet

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bygärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Spillersboda och detta välskötta rymliga hus som andas skärgård inifrån och ut. Här bor du i en lugn skärgårdsmiljö längst in på gatan och har närhet till vatten. Huset med sina stora sällskapsytor och tre sovrum är bra planerat vilket gör att det känns ombonat och trevligt samtidigt som många gäster får plats. Två utgångar till den trevliga altanen som vetter mot baksidan och har en Hydropool med cederträ i skyddat läge. Hela baksidan är mycket trevlig med berg i dagen, gästhus, förråd och växthus. Tomten angränsar mot allmänning vilket ger den bra insynsskydd. På fastigheten finns garage och carport.

Här är det lätt att trivas! Välkommen för att själv uppleva känslan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.