Enstigen 14

Enstigen 14

Slutpris

1 650 000 kr


Gryta - Ropnäs— Norrtälje

Enstigen 14


Slutpris
1 650 000 kr

Gryta - Ropnäs— Norrtälje

Välplanerat & fint inrett nära båthamn

Fint och välplanerat enplanshus om 55 kvm med lugnt läge längst in på återvändsgata. Nytt smakfullt kök från 2015 fullt maskinellt utrustat, öppna sociala ytor med stora fönster och braskamin. Vidare i huset finns två sovrum, fräscht duschrum med toalett, tvättmaskin och utgång till trädäck under tak. Fastigheten gränsar till allmänning och ängar som gör tomten öppen ljus. Fin natur- och trädgårdstomt med gott om yta för både lek och odlingsmöjligheter.

Bara 450 meter från huset ligger båthamn med båtplats som ingår och barnvänlig badstrand. Härifrån kommer du snabbt ut i skärgården och kan upptäcka fantastiska badöar. I närhet finns flera sjökrogar som Arholma, Barnens Ö och Lidö. Fint fiskevatten som bjuder på gädda, abborre och gös. Här finns också en midsommaräng och fotbollsplan där arrangeras gemensamt midsommarfirande varje år. Det finns även en egen pub och om sommaren anordnas loppis. Ropnäs är vackert alla årstider. Under sommar och höst bjuder skogarna på bär och svamp och under vintern när isen ligger vinterfiske. Här lockas du av ut av den fina skärgården med bad och fina strandhugg. Varmt välkommen!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
17 956 kr/år
Tomtarea
2 162 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-21

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Enstigen såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Enstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.