Enstigen 14 / Gryta - Ropnäs / Norrtälje

Välplanerat & fint inrett nära båthamn

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
17 956 kr/år
Tomtarea
2 162 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Enstigen såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Enstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gryta - Ropnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint och välplanerat enplanshus om 55 kvm med lugnt läge längst in på återvändsgata. Nytt smakfullt kök från 2015 fullt maskinellt utrustat, öppna sociala ytor med stora fönster och braskamin. Vidare i huset finns två sovrum, fräscht duschrum med toalett, tvättmaskin och utgång till trädäck under tak. Fastigheten gränsar till allmänning och ängar som gör tomten öppen ljus. Fin natur- och trädgårdstomt med gott om yta för både lek och odlingsmöjligheter.

Bara 450 meter från huset ligger båthamn med båtplats som ingår och barnvänlig badstrand. Härifrån kommer du snabbt ut i skärgården och kan upptäcka fantastiska badöar. I närhet finns flera sjökrogar som Arholma, Barnens Ö och Lidö. Fint fiskevatten som bjuder på gädda, abborre och gös. Här finns också en midsommaräng och fotbollsplan där arrangeras gemensamt midsommarfirande varje år. Det finns även en egen pub och om sommaren anordnas loppis. Ropnäs är vackert alla årstider. Under sommar och höst bjuder skogarna på bär och svamp och under vintern när isen ligger vinterfiske. Här lockas du av ut av den fina skärgården med bad och fina strandhugg. Varmt välkommen!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration