Färsnagatan 14 A / Färsna / Norrtälje

3:a i markplan i natursköna Färsna

Slutpris
1 845 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 264 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bottenplan (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Färsnagatan såldes av oss 2020-03-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Färsnagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Färsna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En smakfull 3:a i lugnt läge. Här bor du med närhet till mysiga Färsna Gård, naturstråk och Knutby torg. I området finns skola och förskola. Mycket trivsam lägenhet belägen i markplan med generös altan som nås via vardagsrummet. Bra planlösning med trivsamma öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Varmt välkommen på visning av en lägenhet att känna sig hemma i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Färsna

Trivsamt avskilt område i Norrtälje

Familjeliv

Välkommen till ett optimalt område att flytta in med familjen. Färsna ligger lite avskilt från staden och medför lugn och trygghet. Förskolor finns i Färsna samt Jodens skola som tar in elever upp till årskurs 6. För de äldre finns Attendo Balders Båge angränsande till bostäderna så ni kan hålla hela familjen nära. Elbussar finns tillgängligt att ta sig från Färsna ner till centrum.

Natur

Skogspromenader är inte mer än ett stenkast ifrån området. Elljusspår med belysning finns för motion och cykling som leder från Färsna ner till Vigelsjö. Färsna gård angränsar till bostadsområdet. Där finns det hästar, getter, får, grisar, höns, katter och kaniner. Färsna gård har en mängd olika aktiviteter för barn och ungdomar t.ex. ponyridning, läger och djurskötarkurser.

Sport och fritid

Roslagsbowling erbjuder bowling för nybörjare och rutinerade och ligger ca 0,4 km från bostadsområdet. Ytterligare 0,4 km bort finns Roslagens Brukshundklubb där man kan tävla och träna. Norrtälje tennisklubb är belägen 1 km från Färsna och har 2 stycken hardcourt banor.

Shopping

Knutbytorg ligger ca 1 km från Färsna och där finns livsmedelsbutiker, bensinmack, pizzeria, möbelaffär, järnhandel med mera.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.