Grönkullavägen 5 / Gryta / Norrtälje

Modernt inrett vinterbonat fritidshus med stor fin altan nära omtyckt badsjö!

Boarea
79 kvm
Driftkostnad
25 065 kr/år
Tomtarea
2 286 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Grönkullavägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grönkullavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gryta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett modernt inrett fritidshus med en fantastisk trädäckad altanyta som sträcker sig runt halva huset med en uppskattad yta om ca 200 kvm. Här ges plats åt ett flertal utomhusgrupper samt nedsänkt spabad i härligt söder/västerläge. Huset har en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fina arbetsytor i köket med moderna vitvaror samt barhäng. Sällskapsyta med braskamin och ett fantastiskt fint ljusinsläpp via två stora skjutbara glasdörrar från golv till tak. Här ges plats åt soffgrupp och matsalsmöbel. Tre sovrum samt modernt badrum med dusch och vatten-wc. Gäststuga och förrådsbod samt vedförvaring och vinterisolerat pumphus.

Insynsskyddad stor natur- och trädgårdstomt i fint söder/västerläge med gott om yta för både lek och odlingsmöjligheter. Här bor du i ett naturskönt område bara 200 m från Grytsjö som erbjuder badstrand, badklippa, brygga för roddbåtar och fiske. Vacker lantliga omgivning med häst/bondgårdar, hagar/betesfält och mysiga skogsstigar med fina bär- och svampområden.

Välkommen till vackra och natursköna Roslagen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.