Grönkullavägen 5

Grönkullavägen 5


Gryta— Norrtälje

Grönkullavägen 5



Gryta— Norrtälje

Modernt inrett vinterbonat fritidshus med stor fin altan nära omtyckt badsjö!

Välkommen till ett modernt inrett fritidshus med en fantastisk trädäckad altanyta som sträcker sig runt halva huset med en uppskattad yta om ca 200 kvm. Här ges plats åt ett flertal utomhusgrupper samt nedsänkt spabad i härligt söder/västerläge. Huset har en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fina arbetsytor i köket med moderna vitvaror samt barhäng. Sällskapsyta med braskamin och ett fantastiskt fint ljusinsläpp via två stora skjutbara glasdörrar från golv till tak. Här ges plats åt soffgrupp och matsalsmöbel. Tre sovrum samt modernt badrum med dusch och vatten-wc. Gäststuga och förrådsbod samt vedförvaring och vinterisolerat pumphus.

Insynsskyddad stor natur- och trädgårdstomt i fint söder/västerläge med gott om yta för både lek och odlingsmöjligheter. Här bor du i ett naturskönt område bara 200 m från Grytsjö som erbjuder badstrand, badklippa, brygga för roddbåtar och fiske. Vacker lantliga omgivning med häst/bondgårdar, hagar/betesfält och mysiga skogsstigar med fina bär- och svampområden.

Välkommen till vackra och natursköna Roslagen!


Boarea
79 kvm
Driftkostnad
25 065 kr/år
Tomtarea
2 286 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Grönkullavägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grönkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.