Grovövägen 38

Grovövägen 38

Slutpris

2 795 000 kr


Baltora— Norrtälje

Grovövägen 38


Slutpris
2 795 000 kr

Baltora— Norrtälje

Ombonat hus på vackert läge!

Välkommen till detta ombonade hus som renoverats med finess och känsla.

Du välkomnas här av en stor och härlig yta där hela familjen får plats. Huset har två sovrum samt ett duschrum med wc. Fastigheten kopplades på till kommunalt vatten och avlopp 2016. Bra placerat i huset finns braskamin som håller huset både varmt och mysigt. Huset är vinterbonat så hit kan du åka året om för att få ett härligt miljöombyte och kunna sätt guldkant på tillvaron. Altan finns i anslutning till huset och ligger i rakt söderläge. Vem vill inte sitta här lutad mot husknuten och avnjuta dagens första kopp kaffe?
På fastigheten finns nybyggt gästhus, perfekt för tonårsbarnet eller dina gäster. Längre in på tomten finns förvarings- och snickar-bod. Tomten är vacker och erbjuder lite av allt, öppna gräsytor, berg i dagen och vackra träd. Får du oväntat besök går det utmärkt att ta med och fylla pajformen med blåbär när blåbärssäsongen är i gång och bjuda dina gäster på en nybakt blåbärspaj. Det här är en utmärkt plats att komma till för att koppla av och få lugn och ro.
Gäststuga finns om ca 15 kvm samt en praktisk verktygsbod om ca 18kvm.
Baltora är ett väl omhändertaget område, här finns massor av härliga promenadstråk, gemensamma badplatser och båtbryggor, allt på promenadavstånd. Badplatsen är en anordnad sandstrand och lämpar sig perfekt för både stora som små. Från båtbryggorna där möjlighet till båtplats finns kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och vår fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska.
SL-buss finns i närheten, matbutik finns både i Vreta och Spillersboda. Rådmansö Bageributik finns i Södersvik och har bakverk som måste upplevas. I Spillersboda finns kommunalt bad och vid Håtö finns Håtö gård. Åker du längre ut mot Rådmansö finns Samstorps gård med eventkvällar och viltsafari. Du kan också ta dig till Kapellskär och ta en av de stora färjorna över till Åland, trevligt och uppskattat av alla åldrar.

Vill du ha fler tips på saker att göra i närområdet, fråga mig Maria Strömbäck, din lokala mäklare på Rådmansö!

Säljaren är mycket flexibel gällande tillträdet, vill du fira midsommar i huset är det fullt möjligt.

Det här huset och dess omgivningar måste upplevas. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
55/15 kvm
Driftkostnad
23 048 kr/år
Tomtarea
2 431 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Grovövägen såldes av oss 2022-06-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grovövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.