Grovstanäsvägen 60

Grovstanäsvägen 60

Slutpris

2 625 000 kr


Norrtälje

Grovstanäsvägen 60


Slutpris
2 625 000 kr

Norrtälje

Smakfullt hus med högt läge i Grovstanäs

Välkommen till detta mycket smakfulla hus i Grovstanäs. Här finns den rätta känslan och materialvalen är genomgående fräscha och har en snygg finish! Trevlig planlösning och vacker öppen spis som värmer årets kallare del. Huset inrymmer, förutom det renoverade vackra grå köket ett vardagsrum, två sovrum och ett badrum med tvättmaskin även detta nytt. Här är en plats att njuta på och tomten bjuder in till både lek och rekreation. Generös altan i fritt läge med många soltimmar.

Är du ute efter något extra så är verkligen detta stället för dig!

Möjlighet finns till båtplats.

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder . Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
57 kvm
Driftkostnad
22 349 kr/år
Tomtarea
2 180 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grovstanäsvägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grovstanäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.