Grovstanäsvägen 27

Grovstanäsvägen 27

Slutpris

3 300 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäsvägen 27


Slutpris
3 300 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäs - fräscht fritidsboende med flera gästhus och bastu

Härligt boende i med bra läge i Grovstanäs. Genom att kombinera moderna bekvämligheter med en naturskön miljö, så erbjuder denna fastighet ett avkopplat fritidsboende åretrunt. Med stort vardagsrum, tre sovrum i två plan så finns det gott om utrymme för avkoppling samt sociala evenemang. Nytt badrum från 2024 och nytt kök från 2018 ger ett fräscht intryck till hela huset. Bostaden inkluderar ett stort insynsskyddat altandäck i västerläge, vilket är perfekt för grillkvällar vid det eminenta uteköket. Två gästhus erbjuder separat boende. Efter en lång och aktiv dag, så kan du varva ned i bastun. Alla byggnaderna knyts samman av det stora altandäcket. Här kan du njuta av din nya fridsamma tillvaro och lyssna till trädens sus.

Fastigheten har bra läge i området med endast 400 till båtplats som ingår i fastigheten samt badplats ca 700 m (se områdeskartan).

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
20 560 kr/år
Tomtarea
1 895 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grovstanäsvägen såldes av oss 2024-04-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grovstanäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.