Halavägen 6

Halavägen 6

Slutpris

1 780 000 kr


Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Halavägen 6


Slutpris
1 780 000 kr

Frötuna - Björknäs— Norrtälje

En grönskande pärla på högt och fritt läge

Välkommen till Halavägen 6 och detta väl omhändertagna hus på höjden. Här möts du av en ombonad och grönskande naturtomt där stora delar sköter sig självt. Läget är privat och hit kommer du för lugn och ro, det här är en perfekt plats för återhämtning. Huset är välplanerat och har tre sovrum stort allrum med stora fönster med vacker utsikt och fint ljusinsläpp. Här finns separat kök med plats för matbord. Bekvämligheter som duschrum med wc finns också. Huset är byggt i vinkel så här finns flertalet platser att sitta på och njuta av härliga sommarmiddagar och en stunds lugn och ro. Intill huset finns bastu samt förråd. På tomten finns ett gästhus som passar utmärkt för övernattande gäster eller varför inte tonårsbarnen.

Huset ligger i ett trevligt fritidshusområde med fantastiska naturomgivningar, promenadvägar samt närhet till bad i sjö som mynnar ut i Norrtäljeviken. Med liten båt kan man faktiskt ta sig ut från Björknäsfjärden via Hattsundet ut i Norrtäljeviken och vidare ut till de yttre skären. Skogen runt husknuten bjuder på fina bär- och svampmarker. Backa gård är en gömd pärla med badstrand och med möjlighet till båtplats i Björknäsfjärden Året runt öppen matbutik och SL-buss finns på cykelavstånd ca 3,5 kilometer bort. Halavägen 6 ligger endast 50 min från Stockholm city!
Med bil tar du dig till Norrtälje på ca 10 minuter där du lätt kan ta dig vidare med buss mot bland annat Stockholm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
20 845 kr/år
Tomtarea
2 300 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Halavägen såldes av oss 2024-04-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Halavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.